MGUIDE – Digitalna stomatologija

MGUIDE – Digitalna stomatologija je najnaprednije ali i jednostavno rešenje za vođenu hirurgiju. 3D štampani obrazac dizajniran je sa “otvorenim ramom” za maksimalnu vidljivost i pristupačnost iz svih uglova bez potrebe za uklanjanjem.

MGUIDE je sistem rada bez alata, dizajniran za pojedinačne postupke, eliminišući potrebu za nepotrebnim alatima.

MIS Centar

MIS Centar nudi sveobuhvatne kvalitetne i digitalne stomatološke usluge, uključujući planiranje ugradnje implantata, dizajn i izradu MGUIDE šablona, detaljne hirurške planove, kao i prilagođena privremena rešenja.

MIS MSOFT – Softver za virtuelno planiranje

MSOFT program omogućava izradu visoko preciznog plana ugradnje implantata uzimajući u obzir sve aspekte anatomije pacijenta, koristeći jednostavan digitalni tok rada.

MSOFT deluje kao mrežno čvorište informacija koje povezuju sve korisnike softvera, lekare, stomatološke laboratorije, parodontologe i protetičare kako bi delili slučajeve i učestvovali u demonstracijama, diskusijama i konsultacijama. Proces virtuelnog planiranja MSOFT dokumentuje se i čuva u online skladištu za buduću upotrebu.

Preciznost

MGUIDE sistem uključuje niz postupaka dizajniranih za isporuku preciznih šema planiranja ugradnje implantata i hirurških šablona za precizniji hirurški postupak i protetske rezultate.

Kraće vreme provedeno na stomatološkoj stolici

Od početka do kraja, MGUIDE sistem odlikuje precizna i vrhunska oprema koja pomaže u stvaranju optimalnog plana i šablona za rad. Ovo omogućava glatko vođen postupak planiranja i postavljanja implantata, smanjujući posete pacijenta stomatologu i uštedu dragocenog vremena provedenog na stomatološkoj stolici.

Pametni dizajn

Napredni digitalni šabloni omogućavaju fleksibilnost u izvođenju hirurškog postupka sa anatomskog stanovišta, uključujući zamenu implantata po potrebi, bez promene ili redizajniranja šablona.

MT-MSD20
Adapter za hirurški instrument
Za implant: SEVEN, C1, V3, M4
D140mm

MG-FP020
Klema, hirurški instrument
Za implant: SEVEN, C1, V3
Ø2mm, D29mm

MG-NTAS0
Pozicioner, hirurški instrument
Za implant: SEVEN
Ø5,3mm, D24mm

MG-K001
MGUIDE set
Za implant: SEVEN

MG-K002
MGUIDE set
Za implant: SEVEN

MG-K004
MGUIDE set
Za implant: C1, V3

MG-K005
MGUIDE set, uska platforma
Za implant: C1, V3