MIS Implants Srbija

Kompanija Epsilon je 2010. godine potpisala Ugovor o distribuciji sa Izraelskom kompanijom MIS. Kompanija MIS je jedna od vodećih proizvođača dentalnih implantata i proizvoda iz oblasti dentala, kao i softverskih rešenja u digitalnoj stomatologiji.

U dosadašnjoj saradnji Epsilon je i pored oštre konkurencije uspeo da bude jedan od pet vodećih distributera na našem tržištu, zahvaljujući kvalitetu proizvoda, najboljem servisu prema klijentima i izuzetno kvalifikovanom timu.

EPSILON

Epsilon je u saradnji sa MIS kompanijom, iskusnim ekspertima iz oblasti oralne hirurgije, stomatologije i zubotehničkih laboratorija, u fazi implementacije najnovijih digitalnih rešenja za vođenu hirurgiju.

Takva rešenja će biti plasirana prvi put na našem tržištu u masovnoj formi, podržana MIS softverskim sistemom MGuide, koji je proglašen za najbolji softverski sistem iz te oblasti.

Kompanija MIS je 2016.godine se pridružila američkoj kompaniji Dentsply Sirona čime s’ ponosom možemo da kažemo da smo postali deo porodice vodeće svetske kompanije u oblasti dentalne industrije.

MIS je posvećen svojim timovima i partnerima, deleći znanje i iskustvo i pružajući vrhunsku uslugu i kvalitet. Strast za pojednostavljivanjem stvari je ono što pokreće naš fokus i izdvaja nas od ostalih.

MIS IMPLANTS, SRBIJA

Implantni sistemi

Jedno konzistentno protetsko rešenje za optimalnu integraciju implantata i rast kostiju.

Protetika

Širok izbor komponenti čiji dizajn omogućava fleksibilnost i precizno planiranje restauracije.

Alati

Širok spektar inovativnih alata i hirurških instrumenata za precizne hirurške postupke.

MGuide

Digitalna stomatologija kao najnaprednije rešenje za vođenu hirurgiju bez alata.

MIS Implants Srbija

Naša misija je pojednostaviti implantologiju

Kontaktirajte nas